dissabte, 27 de febrer del 2016

L'iITwordlEdu, reconegut com a formació permanent. A punt de tancar inscripcions



L'ITworldEdu, reconegut com a formació permanent per al professorat
 
 
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha reconegut l'ITworldEdu, que enguany se celebra els dies 7 i 8 de març, com a activitat de formació permanent adreçada al professorat d'ensenyament no universitari.
 
Així doncs, l'assistència al congrés, que aquest any tindrà lloc al Palau de Congressos-Fira de Barcelona (recinte de Montjuïc), tindrà els mateixos efectes administratius per al desenvolupament de la carrera professional del professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del professorat del Departament d'Ensenyament.
 
Aquest reconeixement posa de manifest que entre els principals objectius de l'ITworldEdu destaquen la voluntat d'actualitzar la qualificació professional, debatre sobre l'ús de les noves tecnologies a l'aula i oferir propostes de millora de les pràctiques docents del professorat. Uns reptes que en aquesta vuitena edició es treballaran sota el títol “Escoles digitalment competents” i que englobaran l'àmbit de la competència digital tant des del punt de vista del professorat com es de l'alumnat.


PROGRAMA: http://www.itworldedu.cat/index.php/programa/programa-itworldedu-8

INSCRIPCIÓ (fins el 29 de febrer) http://www.itworldedu.cat/index.php/inscripcions?lang=ca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada